Jelenlegi hely

Paksi szállások, a Família Vendégházak és Panziók

Paks városa a Duna partján található, Tolna megyében. A településre látogatók számos szállás közül válogathatnak, azok, akik nem szeretik a hoteleket, a kisebb szállások, pl. a paksi Família Panziók és Vendégházak között találhatják meg, ami számukra a legjobb.

A Família szállások egyik legnagyobb előnye, hogy a cég a szállás mellett étteremmel is rendelkezik, így akár teljes kiszolgálást is lehet kérni, annak ellenére, hogy ez vendégházak esetén nem szokott túl gyakori lenni.

A Panziók és a Vendégházak is nyugodt, csendes környezetben várják a vendégeket, és egész évben működnek, nem csak akkor, amikor szezon van. A szobák mindegyik szállás esetén jól felszereltek, modern berendezések várják a vendégeket, fürdőszobák, televíziók, hűtők, valamint klíma is. A szállások mindezek mellett Wi-Fi csatlakozási lehetőséget is biztosítanak.

A Panzió négy szobában 10 főt tud kényelmesen elszállásolni, a Vendégház pedig három szobával várja a maximum 8 fős vendégeket. A Vendégház 2 szintes épület, a földszinten és az emeleten egy-egy részleges konyha van, mely gáztűzhellyel, hűtővel, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel, vízforralóval van felszerelve.

Back to top