Jelenlegi hely

Mire használható egy kölcsönzött kisbusz?

Mire használható egy kölcsönzött kisbusz?Az autókölcsönzésnek nagy hagyománya van, kisbuszt azonban sokkal kevesebben bérelnek általában, pedig számos helyzetben sokkal jobb megoldás, mint ha autót kölcsönöznél. Ezeket a helyzeteket fogjuk megvizsgálni.

A kisbusz kölcsönzés egyik legnépszerűbb célja természetesen a nyaralás. Akár egy család számára is jobb döntés lehet, mint a személyautó kölcsönzés, ugyanis sokkal több mindent lehet egy kisbuszban magaddal vinni. Ha két család utazik egyszerre, és maximum 9-en vannak, akkor anyagilag is sokkal jobban megéri kisbuszt bérelni, és közösen utazni. A maximum 9 fő azért fontos, mert a 9 személyes kisbuszok vezethetők személyautó jogosítvánnyal, tehát mindenki, aki személyautót vezethet, ezeket a kisbuszokat is vezetheti.

Nem csak nyaraláshoz, hanem költözéshez is jó választás lehet egy kisbusz. Jó esély van rá, hogy költözéskor egy személyautóba nem fog minden beférni, amit magaddal szeretnél vinni. Egy kisbuszba azonban rengeteg minden befér, akár bútorok vagy matracok is, és gyakran olcsóbb egy kisbuszt bérelni egy költözéshez, mint egy fuvaros céget fogadni.

Egyre többen vannak, akik hosszú utak, utazások előtt is inkább autót vagy kisbuszt bérelni, mint hogy a saját autójukat használják. Ugyan a bérlés pénzbe kerül, de úgy gondolkodnak, hogy jobban megéri egy bérelt járművet használni, mint a saját autót amortizálni egy hosszú úton.

Back to top