Jelenlegi hely

A bérelt konténer megkönnyíti a felújítást

A bérelt konténer megkönnyíti a felújítástA felújítások, építkezések egyik velejárója, hogy rengeteg sitt, törmelék keletkezik, amivel kezdeni kell valamit. A legjobb és legegyszerűbb megoldás felújítás során, ha előre gondolkodunk, és bérlünk egy konténert, amiben a hulladékot a keletkezéskor azonnal bele tudjuk helyezni.

A konténer rendelés nagyon egyszerűen megy, pár perc alatt megrendelhető egy konténer. Arra érdemes ügyelni, hogy ne hagyjuk az utolsó pillanatra a rendelés leadását, mert előfordulhat, hogy a szolgáltatóknak pont nem lesz rendelkezésre álló konténere. A megrendelést követően a megbeszélt időpontra és helyre szállítják a konténert. Arra kell ügyelni, hogy a végleges helyére kell tetetni, ugyanis a megpakolt konténert csak akkor tudja felvenni később az autó, ha nem mozgatják el olyan helyre, ahol nem fér hozzá. Érdemes az építkezéshez minél közelebbi helyet választani, annál kevesebb teendő lesz a törmelék cipelésével. Ennél többet azonban az elszállítással nem kell bajlódni, amikor megtelik a konténer, jön a cég és elviszi azt, ha pedig szükségünk van rá, akkor üresen visszahozza utána.

A konténer bérléssel sokaknak a problémája a bérlés ára szokott lenni, úgy gondolják, hogy saját maguk megoldják majd inkább a törmelék elszállítását. Egy kis utánajárással hamar kiderül azonban, hogy mennyivel nehezebb magunknak megoldani. Szükség van teherautóra, és valahova vinni is kell a hulladékokat, nem lehet csak az út mellett lerakni. Emiatt anyagilag és a ráfordított idő szempontjából is sokkal egyszerűbb a bérlést választani.

Back to top