Jelenlegi hely

Miért nem dobja el az olvasószemüvegét? Most megteheti!

https://sasszemklinika.hu/kezeles/sasszem-olvasoszemuveg-kezeles

Akár tetszik, akár nem: az öregedés egy megállíthatatlan folyamat. Öregszik az agyunk, öregszik a bőrünk, öregszik a lábunk, s bizony öregszik a szemünk is. A szemlencsénk veszít a rugalmasságából, aminek egyenes következménye, hogy előbb vagy utóbb, de mindenkinek szüksége lesz olvasószemüvegre. A szemüveggel pedig, valljuk be, gyakran elég sok a macera. Otthon felejtjük, elveszítjük, ráülünk, leejtjük, bepiszkolódik, bepárásodik, a szára kidörzsöli a fülünket – egyszóval nehéz megszeretni.

Viszont van egy jó hírünk! A megoldás a lézeres szemműtét. Míg régen csak a rövidlátást (azaz a távolra rosszul látók szemét) tudták korrigálni, hála a nagy léptekkel haladó technikai fejlődésnek, ma már olyan korszerű lézeres eljárások vannak, amelyeknek köszönhetően megszabadulhatunk az olvasószemüvegünktől is.

Az úgynevezett olvasószemüveg kezelés az 50-65 éves korosztálynak ajánlott, akiknek – ahogy ezzel keserűen viccelődni szoktak – egyre hosszabb karra lenne szükségük. A ma elérhető egyik legbiztonságosabb és leghatékonyabb technikák egyike, a Sasszem Presbymax lézeres látásjavító kezelés. Minden esetben megelőzi egy alapos alkalmassági vizsgálat, hogy kiderüljön egyáltalán alkalmasak vagyunk-e a beavatkozásra és kizárásra kerüljenek az esetleges szemészeti betegségek.

Maga Sasszem Presbymax kezelés ambulánsan történik, fájdalommentes, szemenként mindössze 2-3 percig tart. Az úgynevezett FEMTO típusú, lebenyes eljárás első lépésében az lézer egy lebenyt alakít ki, majd magát a korrekciót (a görbület átformálását) a 7 dimenziós Schwind szemkövető lézer végzi el a milliméter ezredrészének pontosságával. Még tartani sem kell attól, hogy műtét közben esetleg akaratlanul is félrenézünk. A csúcslézer ugyanis még a legapróbb szemmozgást is leköveti, nagyobb elmozdulás esetén pedig leáll. 1 dioptria eltávolításához mindössze 1,3 másodpercre van szükség. A gyógyulás rendkívül gyors, s bár két hónapig ajánlott napszemüveg viselése, de már a műtétet követő egy napos pihenés után olvashatunk, dolgozhatunk számítógépen és pár nap múlva visszatérhetünk az aktív sport tevékenységeinkhez is, mint a futás, biciklizés. Igen, mindezeket nyújtja az olvasószemüveg kezelés!

A beavatkozás tízhavi részletfizetéssel (169 ezer forintos kezdőrészlettel és 20 000Ft-os törlesztőrészlettel), és egészségpénztári konstrukcióban is elérhető. Lehetőség van a kezelési költség 20%-os személyi jövedelemadóból való visszatérítésre is. Arról nem is beszélve, hogy idővel megtérül az ára, hiszen nemcsak az olvasószemüveggel járó kényelmetlenségeket, de a hordásával járó költségeket (szemorvos, keret, lencse…) is elfelejtheti.

Szóval, ha unja, hogy nem látja élesen a könyvében a betűket, a mobilján a képernyőt, akkor érdemes belevágnia az olvasószemüveg kezelésbe. Jelentkezzen az alkalmassági vizsgálatra!

Ha lehet, már holnap.

Vagy inkább még ma!

 

Back to top