Jelenlegi hely

Hogyan válasszunk gyerekfotóst születés után?

Hogyan válasszunk gyerekfotóst születés után?Az újszülött fotózás nagyon népszerű szolgáltatásnak számít, egyre többen választanak profi fotós gyermekük első napjainak megörökítésére. A mai digitális világban feleslegesnek tűnhet ezért fizetni, mert akár okostelefonnal is lehet képeket készíteni, de sokkal jobb képek készülnek egy profi fotós által. Így tudunk profi gyerekfotóst választani.

Ajánlott már a terhesség ideje alatt fotóst keresni, ugyanis a születést követő 1-2 hétben érdemes a fotózást elvégezni, és ha születéskor állsz neki fotóst keresni, gyakran már késő lesz. Néhány héttel, akár hónappal a szülés előtt érdemes profi fotósokat megkeresni, kicsit közelebbi viszonyba kerülni a kiválasztott fotóssal, ez ugyanis sokat javíthat a későbbi fotók hangulatán, minőségén is.

Fotós választása előtt jó ötlet megnézni a fotós jelöltek portfólióját, előző képeit, ezek alapján ugyanis elég jól meg lehet ítélni a munkája minőségét. Ha korábban nagyon jó képeket készített valaki, akkor valószínűleg nálad is kiváló képek fognak készülni.

Az újszülött fotózás történhet otthon vagy stúdióban is. Legtöbben a stúdióban történő újszülött fotózást preferálják, egy jól berendezett, előkészített stúdióban ugyanis sokkal jobb, profibb képeket lehet készíteni. Persze az sem probléma, ha te az otthoni, saját környezetben készített képeket részesíted előnyben, egy profi fotós mindkét helyen kiváló képeket fog készíteni.

Profi fotózási lehetőség a https://www.ladybirdandcophotography.ie/ weboldalon

Back to top