Jelenlegi hely

Népszerű bőrfiatalító kezelések

Népszerű bőrfiatalító kezelésekAz orvos-esztétika, ahogy a neve is mutatja, olyan kezeléseket jelent, melyek a szépészettel, szépüléssel kapcsolatosak. Nem plasztikai sebészetről van szó, de ugyanúgy orvosi, szakemberek által elvégzett kezelésekről. Számos különböző kezelés közül lehet választani, cikkünkben a legnépszerűbb bőrfiatalító orvos-esztétikai kezeléseket fogjuk bemutatni.

A bőrfiatalítás, ránctalanítással kapcsolatosak a legnépszerűbb kezelések, nem véletlenül. Elsősorban az arcbőr ápolása, megfiatalítása az, amely a legtöbb embert érdekli. A mimikai ráncok csökkentésére alkalmazott botox technológiáról szinte már mindenki hallott manapság. Lehetőség van a bőrfiatalításra is, köszönhetően az ú. IPL technológiának. A kezelés bőr felsőbb rétegeinek eltávolítása nélkül fiatalít, a bőr belső szerkezetének megújulását serkentve.

A mikropixeles kezelés lézersugárral történik, a mikropixelekben kialakuló apró, szinte láthatatlan lézeres sebek a megmaradt ép bőr felől gyorsan hámosodnak. Ez a folyamat a bőr alatti kötőszöveti réteg tömörebbé, rugalmasabbá válik, elindul a bőr megújulási folyamata.

Nagyintenzitású fókuszált ultrahang segítségével bőrfeszesítés, bőrfiatalítás végezhető. Az ún. arclifting is a non-invazív kezelések közé tartozik, orvosi minősítéssel rendelkező készülékkel.

Népszerű kezelés még az ajakfeltöltés, ajakformálás. Ajakfeltöltés sebészeti úton is történhet, de van rá sokkal kisebb kezelés is, ez pedig a hyaluronsavas ajakfeltöltés.

Back to top